Shfleto – Filma me titra shqip Version

Shfleto – Filma me titra shqip Version

4.9 (10,969)Apps, Entertainmentby

Description of Shfleto - Filma me titra shqip

Ky aplikacion ju mundëson ti shfletonifaqet që ofrojn filma me titra shqip, dhe ti shikoni me kualitet tëlartë.

Shfleto është aplikacion i avancuar me disa karakteristika tëveçanta:

•  Shikoni dhe shkarkoni çdo film dhe serial nga secila faqe.
•  Pa reklama të mërzitshme.
•  Shpejtësi shumë e mirë.

Për të shikuar filmat ju nevojitet një Video Player. Ne jurekomandojm Mx Player.
Për të shkarkuar filmat ju nevojitet një Download Manager.Ne ju rekomandojm Advanced Download Manager.

Linqet:
MX Player:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mxtech.videoplayer.ad
ADM: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dv.adm

Ofrohen edhe filma te dubluar me titra shqip.

Nëse ju pëlqen aplikacioni mos harroni ta vlerësoni me 5 yje nëPlay Store dhe ta shpërndani me shokët. Ju faleminderit.

Important: Shfleto is a web browser, for more detailssee About Us section on the app.

App Information of Shfleto - Filma me titra shqip

App Name Shfleto - Filma me titra shqip
Package Name com.shfletofilma
Version
Rating 4.9 ( 10,969 )
Size
Requirement Android 4.1 and up
Updated 2017-07-02
Installs 100,000 - 500,000
Developer

Tags: , , ,